. . . Food to share . . .

 

Oesters St.-Vaast Grand Cru. 3/6/9
French oysters St.-Vaast Grand Cru.    3/6/9

€ 9.00/€ 18.00/€ 27.00

Spaanse tapas.(charcuterie)
Spanish tapas.

€ 15.00

Carpaccio van rund Angus beef / basilicumolie / rucola /                                             
aceto balsamico / parmesaanse snippers.
Angus Beef carpaccio /basil oil / rucola / aceto / parmesan shreds.

18.00

Carpaccio van St.-Jacobsvruchten / zure room /  tempura van zeewier.                        
Scallops Carpaccio / sour cream / tempura of seaweed.

€ 18,00

Carpaccio tonijn / limoen olie /  komkommer /  avocadomousse.                                      
Tuna Carpaccio /lemon oil / cucumber / avocadomousse.

€ 18.00

Scampi wilde vangst/ lookboter/citroen.                                                                           
Wild Scampi/ garlicbutter/lemon.

€ 20.00 / € 30.00

Geroosterde gamba’s/kruidige boter.                                                                                
( oregano / limoen / limoenrasp )
Gamba’s /oregano butter/lime zest.

€ 21.00 / € 32.00

Geroosterde kingkrab/kruidenboter/tomaten/panko.                                                      
King crab / fresh herb butter / tomatos / panko.

€ 32.00

                                                                                      

. . . Even if you don't like lobster . . .

ask for the fish of the week 

€ 25,00

Bouchot mussels (Mont Saint Michel) with bread.

€17.00/ €27.00

 

Voor een vlotte bediening vragen wij u om aan de kaart
max. 3 verschillende bereidingen per tafel te kiezen.
For a fluent service we ask you to choose a max. of 3 different preparations.

 

Aangezien we kwaliteit altijd boven kwantiteit nemen reserveer je best op tijd Reserveer nu!